Zakaj se uporabljajo big bag vreče?

big bag vrečaBig bag vreče se lahko uporabljajo v številne namene. Gre namreč za embalažo, ki se lahko uporablja za premikanje tovora iz enega konca skladišča na drugega, za transport, skladiščenje ali druge namene. Pri tem obstaja več različnih modelov, ki omogočajo popolno prilagoditev embalaže vrsti, velikosti in ostalim značilnostim tovora.

Embalaža za vse vrste razsutega tovora

Big bag vreče se uporabljajo predvsem za pakiranje oziroma shranjevanje razsutega tovora. Takšen tovor je namreč v vrečo najlažje zajeti s pomočjo viličarja oziroma vrečo napolniti z njim, prav tako pa je zelo enostavno in hitro tudi samo praznjenje. To je sicer odvisno tudi od modela vreče oziroma od tega, kakšne oblike je, kakšen način zapiranja omogoča in tako dalje. Prav zaradi tega se je treba pred izbiro dobro informirati, kakšne možnosti so sploh na voljo.

Več vrst in možnosti

Na voljo so različne variante, med katerimi lahko izbirate. V osnovi se razlikujejo že glede na dimenzije oziroma glede na to, kakšno težo tovora lahko naložite vanje, poleg tega pa so pomembe tudi vse ostale razlike – recimo material. Ta je pri vseh modelih zelo odporen oziroma robusten, zato dobro prenaša težo tovora in je primeren za večkratno uporabo, saj se zlepa ne poškoduje, kar je vsekakor dodaten plus.

Če gre za tovor, ki bi lahko onesnažil okolje (je torej ekološko oporečen), je treba izbrati temu primeren material big bag vreče. Izbirate pa lahko tudi med materialom, ki je primeren za uporabo v živilski industriji. Poleg samega materiala pa lahko izbirate tudi med različnimi načini zapiranja, različnimi vrstami ročajev, različnimi načini polnjenja in praznjenja in tako dalje.

Popolna prilagoditev vašim potrebam

Big bag vreče pa so lahko oblikovane tudi po meri. To vam omogoča, da je vreča glede dimenzij, vrste materiala, načina zapiranja, praznjenja in polnjenja in vseh ostalih lastnosti popolnoma prilagojena vašim potrebam, vrsti tovora in namenu uporabe. Če bi potrebovali takšno vrečo oziroma bi želeli pridobiti ponudbo zanjo, se lahko obrnete na podjetje Intercommerce.