Unisel – naprave za delo na višini

dvižne košare z lomljivo roko

Unisel – izposoja in prodaja naprav za delo na višini

Če želite poskrbeti za bolj enostavno in bolj varno opravljanje dela na višini, vam pri tem lahko pomagajo različne dvižne naprave, ki vam jih nudi podjetje Unisel. Pri njih lahko dvižne naprave za delo na višini, pa tudi za dvigovanje tovora in druge podobne delovne naloge, kupite ali jih najamete. V njihovi ponudbi boste našli širok nabor različnih naprav odlične kvalitete, s katerimi si lahko olajšate prav vsako delo na višini. Prav tako pa lahko v podjetju delo na višini – kot je recimo vzdrževanje objektov, njihova adaptacija ali odstranitev dreves – opravijo tudi namesto vas. Pri tem pa vam tudi strokovno svetujejo.

Izposoja in prodaja dvižnih košar in ploščadi

V podjetju Unisel vam nudijo številne kakovostne dvižne košare in ploščadi, s katerimi je mogoče delavca ali tovor dvigniti od 6 do 40 metrov visoko. Če se odločite za najem ali nakup, lahko izbirate med različnimi dvižnimi napravami, kot so na primer:

  • škarjaste dvižne ploščadi,
  • teleskopske dvižne košare,
  • teleskopski viličarji,
  • dvižne košare z lomljivo roko.

Za več informacij o posameznih modelih in vsem ostalem, kar vas zanima glede nakupa ali najema dvižnih naprav, pa je podjetju najbolje poslati povpraševanje.

Vzdrževanje zunanjosti objektov

Unisel pa lahko določena dela na višini opravi tudi namesto vas. Tako lahko poskrbijo za vzdrževanje zunanjosti objektov, pri čemer se lahko lotijo različnih del in opravil. Po potrebi pa poskrbijo tudi za adaptacije in obnove.

Obrezovanje in odstranitev dreves

Visoka drevesa je brez dvižnih naprav težko varno obrezati. Zato si je v ta namen najbolje izposoditi dvižno napravo oziroma najeti profesionalno ekipo, ki bo poskrbela za obrezovanje. Še bolj pa je to pomembno, ko se lotimo odstranjevanja visokih dreves. To opravilo tako lahko zaupate tudi usposobljeni ekipi podjetja Unisel, ki bo za vse poskrbela tako, kot je treba.

Gradbena in druga dela

V podjetju pa se ukvarjajo tudi z izvajanjem različnih drugih del na področju gradbene dejavnosti. Tako lahko poskrbijo tudi za gradbeni nadzor, svetovalni inženiring ali različna gradbena in obrtniška dela. Več informacij o tem pa boste našli na njihovi spletni strani.

 

UNISEL d. o. o. PE Ljubljana
Dolenjska c. 318, 1291 Škofljica
info@unisel.si

UNISEL d. o. o. PE Nova Gorica
Grčna 1, 5000 Nova Gorica
info@unisel.si