Virtualna pisarna po ugodni ceni

Virtualna pisarna – Samostojnipodjetnik.si

Virtualna pisarna ali najem poslovnega naslova podjetja brez najema fizičnih poslovnih prostorov je nekaj, za kar se zanima vedno več podjetij. Ta rešitev je še posebej privlačna za vse, ki svojo dejavnost lahko opravljajo kar od doma oziroma za opravljanje svoje dejavnosti ne potrebujejo fizičnih poslovnih prostorov. Zagotovo pa potrebujejo poslovni naslov, na katerem bodo registrirali svoje podjetje, saj to določa zakonodaja.

Kaj je poslovni naslov in zakaj ga potrebuje tudi vaše podjetje?

Poslovni naslov je naslov, na katerem je registrirano podjetje. Zakon določa, da mora vsako podjetje imeti uraden naslov, zato tega nujno potrebuje vsako podjetje. Brez poslovnega naslova namreč podjetja v Sloveniji sploh ni možno registrirati. Če ne veste, kateri naslov bi uporabili kot poslovni naslov za registracijo vašega podjetja, potem vam lahko pomaga storitev z imenom virtualna pisarna, za katero se odloča vedno več podjetnikov. Z njeno pomočjo lahko namreč prav vsako podjetje pridobi poslovni naslov, ki je nujen ob registraciji, ne da bi bilo podjetju treba najeti poslovne prostore ali pisarno, kar lahko za marsikoga predstavlja velik strošek.

Kakšne prednosti ima virtualna pisarna?

Virtualna pisarna je primerna za vsa podjetja in podjetnike, še posebej pa za manjša podjetja, ki želijo čim bolj optimizirati svoje stroške. Za to rešitev se običajno odločijo tista podjetja, ki za opravljanje svojega dela ne potrebujejo fizičnih poslovnih prostorov oziroma teh nimajo, saj delo poteka od doma, na daljavo ali na terenu. V takem primeru se je pametno odločiti za najem poslovnega prostora, saj to prinaša številne prednosti, kot so na primer:

  • tako dobite uradni poslovni naslov, na katerem lahko registrirate podjetje,
  • strošek takšnega najema je zelo nizek, saj najamete zgolj poslovni naslov in ne tudi fizičnih poslovnih prostorov,
  • na poslovni naslov boste dobivali tudi pošto, ki jo boste tam enostavno prevzeli,
  • svoje delo boste lahko še vedno opravljali kjerkoli,
  • na poslovnem naslovu boste lahko organizirali tudi sestanke s poslovnimi partnerji ali strankami, saj vam je na voljo tudi možnost najema sejne sobe prav tako po ugodni ceni.