Električni radiatorji za pisarno

električni radiatorji

Električni radiatorji – Glamox

Kako ogrevati pisarno? Kako poskrbeti za to, da v njej ne bo zeblo nikogar od zaposlenih? Kakšen način ogrevanja je najbolj primeren za poslovne prostore, da stroški ogrevanja ne bodo previsoki ali preveliki? Pri tem imate na voljo veliko možnosti, med njimi pa so gotovo tudi električni radiatorji, ki se za ogrevanje pisarn in poslovnih prostorov zelo dobro obnesejo, so enostavni, fleksibilni in učinkoviti pri delovanju.

Prihranek pri ogrevanju

Električni radiatorji omogočajo prihranek pri ogrevanju. So namreč nadvse varčni in izrazito zasnovani tako, da porabijo čim manj električne energije. Zaradi tega boste pri ogrevanju z njimi zagotovo prihranili. Delujejo namreč tako, da so čim manj potratni. Vgrajeno imajo zaščito proti pregrevanju, ki poskrbi za to, da se nikoli ne segrejejo prekomerno.

Poleg tega pa k veliki varčnosti zelo pripomore tudi natančen termostat, ki uravnava moč gretja glede na razmere v prostoru ter se na vsako spremembo temperature takoj odzove. Če temperatura začne padati, grelec takoj začne spet delovati, s čimer za dogrevanje prostora porabi veliko manj moči in energije, kot bi jo porabil v primeru, če bi temperatura v prostoru že zelo padla.

Wifi termostat in še bolj udobno ogrevanje

Električni radiatorji imajo lahko navaden ali wifi termostat – torej tak, ki je povezan z internetom. Takšen termostat bo poskrbel za še veliko bolj udobno ogrevanje, saj lahko vnaprej nastavite želeni režim ogrevanja. Tako boste tudi lahko dodatno prihranili, saj vam ponoči ali takrat, ko ne bo nihče uporabljal poslovnih prostorov, teh ne bo treba ogrevati oziroma boste lahko poskrbeli za to, da bo grelnik samodejno zmanjšal svojo ogrevalno moč.

Odličen nadzor nad ogrevanjem

Pri tem pa je pomembna lastnost tudi odličen nadzor nad ogrevanjem. S pomočjo aplikacije, ki je povezana z grelnikom, lahko namreč kadarkoli pogledate, kako je trenutno nastavljeno ogrevanje, ga po želji spremenite tudi na daljavo oziroma si pogledate podatke o porabi za nazaj. Tako boste imeli še boljši nadzor nad ogrevanjem in nad porabo, s tem pa tudi nad stroški.