Virtualna pisarna in poslovni naslov

Bi potrebovali poslovni naslov? Nimate pisarne ali poslovnih prostorov, vendar pa za sedež podjetja ne želite uporabiti kar svojega domačega naslova? Potem je virtualna pisarna tisto, kar iščete: gre za storitev, ki vam omogoča registracijo sedeža podjetja na naslovu v Ljubljani, kamor boste lahko prejemali tudi vso pošto, ki vam jo bodo poskenirali in preposlali, tako da boste vedno na tekočem s tem, kar ste prejeli.

Kje registrirati sedež podjetja?

Za poslovni naslov je možno uporabiti katerikoli naslov, pomembno je le, da vam lastnik nepremičnine na tistem naslovu to dovoli oziroma morate za registracijo sedeža podjetja dobiti njegovo soglasje. To je lahko domači naslov ali kakšen drug naslov, recimo naslov, kjer imate pisarno ali poslovni prostor. Če poslovnih prostorov nimate, podjetja pa tudi nočete registrirati na domačem naslovu, potem vam ostane še ena možnost: najem virtualne pisarne.

Zakaj se odločiti za virtualno pisarno?

Za to možnost se odloča vedno več podjetnikov, zato verjamemo, da boste z njo zadovoljni tudi vi. Tako boste dobili poslovni naslov za registracijo sedeža podjetja oziroma naslov za pošto, poleg tega pa vam virtualna pisarna nudi tudi še marsikaj drugega, kar vam lahko olajša vaše poslovanje in ga poenostavi. Sedež podjetja boste tako lahko registrirali na naslovu v Ljubljani, kjer je na voljo tudi priznan coworking prostor, v katerem lahko najamete svojo pisalno mizo po ugodni ceni. Če fizičnega prostora za delo ne potrebujete, pa lahko najamete le virtualno pisarno.
Poslovni naslov in sedež podjetja - Virtualna pisarna

Kje organizirati sestanek?

Če nimate lastnih poslovnih prostorov, ampak svoje delo opravljate kar od doma ali pa na terenu, potem ste se verjetno že srečali s težavo, kje v takšnem primeru organizirati sestanek s poslovnimi partnerji ali strankami. Gostinski lokal za to ni najbolj primerno okolje, na domačem naslovu pa tudi ne. Kaj narediti v takem primeru? Če najamete virtualno pisarno, boste lahko občasno koristili tudi sejno sobo oziroma sestankovalnico, v kateri bodo lahko sestanki potekali v mirnem poslovnem okolju. Tako z organizacijo sestankov ne boste imeli več težav.

Poleg tega pa vam virtualna pisarna omogoča tudi različne druge rešitve in storitve, zato čim prej obiščite https://virtualnapisarna.si in preverite, kaj vse vam nudijo.