Kje kupiti parket v Ljubljani?

Gotovi Parketi OnisČe iščete kje boste kupili kvaliteten parket v Ljubljani, potem obiščite podjetje Onis d.o.o., Dunajska cesta 116, 1000 Ljubljana. Različne vrste kakovostnih parketov, ki že stoletja veljajo za odlično talno oblogo za praktično vse prostore. Njena toplota, udobje, estetski videz in edinstvena lepota navdušuje vse več ljudi, s starostjo pa le še pridobi na lepoti in atraktivnosti.

Gre namreč za edino talno oblogo, ki jo lahko popolnoma obnovimo tako, da jo ponovno zbrusimo, naoljimo, voskamo, lakiramo. S pomočjo teh postopkov postane spet taka kot nova, kar pomeni, da je takšna lesena talna obloga skorajda trajna oziroma ima zelo dolgo življenjsko dobo.

Parket je prav zato ena od najpogostejših in najbolj priljubljenih talnih oblog. Najdete ga v starih hišah, gradovih, palačah a tudi v najbolj modernih hišah … Priljubljen pa ni le zaradi svoje trajnosti in dolge življenjske dobe, temveč tudi zaradi lepega videza. Izbirate lahko med neskončnimi kombinacijami tako pri izbiri lesa, načinu izdelave, obdelave kot pri polaganju, barvah in sistemih svetlimi ali temnimi.

Parketi so sicer izdelani iz različnih vrst lesa, ki vplivajo tako na videz kot tudi na funkcionalnost, način vzdrževanja, odpornost na poškodbe in vlago itd. Različne vrste lesa imajo različne lastnosti, kar je treba upoštevati tudi pri izbiri. Nekatere so primerne tudi za uporabo v kopalnici, saj dobro prenašajo vlago.

Prav tako pa je pri izbiri pomembno, kakšno toplotno prevodnost imajo posamezne vrste lesa oziroma katere vrste lesa so primerne za uporabo v kombinaciji s talnim gretjem, saj bo le tako to delovalo optimalno. Talno gretje je namreč v sodobnih domovih vedno bolj pogosto, zato je pri izbiri poleg ostalih lastnosti lesa treba upoštevati tudi ta vidik.

Parketi Onis so vam na voljo v številnih različicah, med katerimi lahko izbirate. Odlikuje jih visoka kvaliteta, zaradi katere boste z njimi zagotovo zadovoljni. Poleg velike izbire pa vam v podjetju Onis nudijo tudi svetovanje, kar pomeni, da boste tako na najbolj enostaven način lahko izbrali najbolj ustrezno talno oblogo za vse prostore.