So vaš cilj lepi in močni lasje?

učinki kolagenaNe gre torej le za naravno danost ali gensko predispozicijo, ampak je struktura las in to, kakšni bodo ti oziroma kako bodo videti, odvisna predvsem od tega, katere hranilne snovi jim nudimo. To je tudi razlog, da se skozi življenje lahko naši lasje spreminjajo in niso v vseh obdobjih enaki, saj so odvisni od tega, kaj zaužijemo, katera hranila ima naše telo na voljo in v kakšni količini. Hkrati pa to pomeni tudi, da lahko njihov videz izboljšate, če zanje poskrbite na ustrezen način. Kako? Preberite si v članku! Lepi in močni lasje nikakor niso le nekaj, s čimer se nekateri že rodijo, ampak nekaj, kar lahko dosežete tudi vi!

Izboljšajte strukturo vaših las!

Tako kot pri rastlinah velja, da te zahtevajo ne le ustrezno nego, ampak tudi ustrezno prst, v kateri morajo biti prave hranilne snovi, tudi lepi in močni lasje najprej potrebujejo ustrezne pogoje za rast. Da bi bili takšni, kot si želite, potrebujejo snovi, ki so nujne za njihovo bujno rast. Zaradi tega se je v primeru, če niste zadovoljni z videzom svojih las, najbolje vprašati, kako  lahko to spremenite in katere snovi vaši lasje sploh potrebujejo – iz česa so zgrajeni?

Enega od njihovih ključnih sestavnih delov predstavlja beljakovina z imenom kolagen, ki ga najlažje opišemo kot enega od gradnikov našega telesa. Iz te beljakovine so torej zgrajeni naši organi, na primer sklepi, koža, nohti, pa tudi lasje. Če jih želite okrepiti, morate izboljšati njihovo strukturo, to pa lahko naredite tako, da začnete jemati kolagen v obliki prehranskega dodatka oziroma dopolnila.

Kako jemati kolagen?

lepi in dolgi lasjeČe bi želeli preizkusiti jemanje kolagena, ga lahko v obliki kakovostnega prehranskega dodatka, ki ga enostavno vzamete vsak dan, kupite na holistic.si. Tam prodajajo izredno učinkovit hidrokolagen, ki ima odlične lastnosti in še večjo učinkovitost. Z njegovo pomočjo je možno v nekaj tednih jemanja doseči izboljšanje strukture las ter poskrbeti za to, da se bodo ti močno okrepili. Če so vaš cilj lepi in močni lasje, vam redno in vsakodnevno jemanje hidrokolagena zagotovo lahko pomaga  priti do tega cilja in ga uresničiti, saj jim boste tako nudili točno tisto snov, ki jo potrebujejo za boljšo rast. S tem boste vsekakor najbolje poskrbeli zanje in za svoj videz, saj navsezadnje kolagen vpliva tudi na kožo, kar je še dodaten plus.