Pooblaščeni servis Kia v Ljubljani

Pooblaščeni servis Kia vas vabi na ugodno in hitro servisiranje vozil, pri čemer se bodo maksimalno potrudili za to, da boste z njihovo storitvijo čim bolj zadovoljni. Na servis se lahko prijavite kar preko spleta oziroma obrazca, ki ga najdete na spletni strani ac-trobec.si. Tam boste našli tudi vse potrebne informacije o tem, kaj vam nudijo, vedno pa jih lahko tudi pokličete in vprašate vse, kar vas zanima.

Kateri pooblaščeni servis Kia izbrati?

Kateri serviser bi bil najboljša izbira za vas, je odvisno od tega, iz katerega dela Slovenije ste. Vendar pa načeloma na servis hodimo le enkrat ali nekajkrat na leto, zato tudi bolj oddaljena lokacija ne sme predstavljati prevelike težave, Slovenija pa tako ali tako ni velika. Bolj pomembno od same lokacije izbranega ponudnika je to, kako bodo pri njem poskrbeli za vaš avto.

Pomembno je, da se lahko pri njih hitro naročite na popravilo ali servisiranje, kot tega potrebujete, in da tudi čim hitreje pridete na vrsto. Ko ste enkrat na vrsti, pa je prav, da si mehaniki za vaš avto vzamejo čas ter ga podrobno pregledajo ter vam razložijo, kaj vse bi bilo treba popraviti, kaj je narobe z njim, kaj je priporočljivo zamenjati itd. Zaradi tega se vam vsekakor splača obiskati servis AC Trobec, kjer vam nudijo vse našteto in kjer boste dobili odlično storitev.

AC Trobec - Pooblaščeni servis Kia vozil

AC Trobec – Pooblaščeni servis Kia vozil

Kaj vse vam nudi AC Trobec?

AC Trobec je pooblaščeni servis Kia in vam nudi prav vse servisne storitve na enem mestu. V primeru kakršnekoli okvare vozila se obrnite na njih in z veseljem vam bodo pomagali. Pri njih boste dobili tudi vse potrebne nadomestne dele in dodatno opremo, pri čemer se bodo potrudili, da bo dobava čim hitrejša in da bo čim hitreje opravljeno tudi popravilo.

Nudijo vam še kleparska in ličarska popravila vozil, pa tudi popravilo vozil, ki jih je poškodovala toča. Pri njih lahko kupite pnevmatike in platišča za svoj avto, prav tako pa lahko poskrbijo za shranjevanje vaših gum in platišč. Poleg tega se ukvarjajo tudi s popravili elektro inštalacij in elektronike, optično nastavitvijo koles in podvozja ter testiranjem akumulatorjem. Če pa potrebujete pranje oziroma čiščenje vozila, bo AC Trobec poskrbela tudi za to.