Natron papir za zavijanje

Za zavijanje izdelkov se lahko uporabi različne vrste pakirnega materiala in embalaže, v ta namen pa se lahko uporablja tudi natron papir. Primeren je za zelo široko uporabo ter ima ugodno ceno, zato se ga splača uporabiti. Poleg tega pa je zelo praktičen in funkcionalen ter kot ustvarjen za zavijanje ali ovijanje različnih izdelkov.

Odporen ovojni papir rjave barve

natron vrečka

Natron papir – Intercommerce.si

Natron papir je tanek papir rjave barve, ki je dobavljiv v obliki role ali v formatu. Izbirate lahko med različnimi gramaturami in dimenzijami ter tako poiščete možnost, ki vam najbolj ustreza glede na to, zakaj boste papir uporabljali oziroma kakšne izdelke boste zavijali vanj.

Rjava barva mu daje precej naraven videz, ki se še posebej poda k ekološkim ali naravnim izdelkom. Primeren je tudi kot darilna embalaža oziroma za zavijanje daril, pogosto pa se vanj zavija tudi pakete in škatle oziroma kartonsko embalažo.

Zaradi svoje rebraste strukture je precej odporen, hkrati pa omogoča veliko stopnjo fleksibilnosti pri zavijanju. To omogoča veliko praktičnost pri uporabi ter to, da boste vanj katerikoli izdelek lahko enostavno zavili v najkrajšem možnem času.

Uporablja se v številnih skladiščih in storitvenih dejavnostih, cvetličarnah, pri pakiranju izdelkov in še kje. Poleg že omenjenih lastnosti sta z njegovo veliko priljubljenostjo povezana tudi večnamenskost uporabe ter ugodna cena.

Za izdelavo embalaže

Natron papir pa se lahko uporablja ne le za ovijanje ali zavijanje izdelkov, ampak tudi za izdelavo embalaže. Iz njega so lahko narejene papirnate vrečke manjših dimenzij ali večje vreče v velikosti od pol kilograma do 50 kilogramov. Namenjene so predvsem pakiranju zrnastih in praškastih proizvodov, čeprav se uporabljajo za pakiranje najrazličnejših vrst izdelkov. Prav zaradi tega so na voljo v mnogih izvedbah. Lahko imajo tudi ultrazvočno zapiranje ali pa se zapirajo z vrvico, ki omogoča tudi veliko lažje in hitrejše odpiranje. Notranjost je lahko obložena tudi s HDPE folijo, s čimer je poskrbljeno za odpornost na vlago. Po želji imajo takšne vreče lahko tudi izsek želene oblike ali pa potisk.