Kopalniški radiatorji s hibridnim delovanjem

V čem se kopalniški radiatorji s hibridnim delovanjem razlikujejo od drugih električnih grelnikov, ki so na razpolago na tržišču? V tem, da za ogrevanje uporabljajo kombinirano in še bolj učinkovito tehnologijo. Na tak način je možno pri porabi električne energije tudi privarčevati, kar je gotovo glavni razlog za odločitev za njihov nakup, hkrati pa je pomemben razlog tudi ta, da bo s takšnim električnim grelnikom vaša kopalnica v nekaj minutah že postala zelo prijetno topla.

Topla kopalnica v samo nekaj minutah

Kopalniški radiatorji, ki za svoje delovanje potrebujejo električno energijo, se med seboj lahko precej razlikujejo. Nedolgo nazaj so na tržišče prišli tudi modeli, ki za svoje delovanje ne uporabljajo le standardnega principa naravne konvekcije za ogrevanje prostora, ampak ta princip nadgradijo z aktivnim vztrajnostnim ogrevanjem. Na sprednjo stranico grelnika je namreč vgrajena posebna sevalna plošča, ki toploto učinkovito izžareva v prostor ter s tem poskrbi, da ta ostane topel. Na tak način takšen grelnik omogoča:

  • hitrejše ogrevanje prostora,
  • bolj prijetno toploto,
  • to, da prostor ostane ogret dalj časa,
  • manjšo porabo električne energije za ogrevanje.

kopalniški radiatorPrav zaradi naštetih prednosti se takšen grelnik vsekakor splača preizkusiti. Nad njim pa boste še posebej navdušeni, če ste sedaj za ogrevanje uporabljali bolj potraten električni grelnik ali kakšen starejši model, ki je za ogrevanje porabil veliko časa in še veliko elektrike za povrh. Če ste imeli zaradi njega ves čas zelo visoke račune za elektriko, je čas, da ga zamenjate za bolj učinkovit model, ki bo poskrbel za manjšo porabo s pomočjo hibridnega načina delovanja, poleg tega pa boste z njim lahko poskrbeli tudi za veliko več udobja, saj so sodobni modeli takšnih grelnikov zelo izpopolnjeni in omogočajo številne dodatne funkcije.

Kje kupiti hibridne električne grelnike?

Če vas zanimajo kopalniški radiatorji, ki delujejo s pomočjo hibridne tehnologije ogrevanja in zato porabijo manj električne energije, vam svetujemo obisk strani silenos-ogrevanje.si, kjer si lahko pogledate več takšnih hibridnih modelov. Prav tako pa si na omenjeni spletni strani lahko preberete več o takšnem načinu ogrevanja, o tem, kako deluje in kakšne so njegove prednosti. Tako se boste lažje odločili, ali je to pravi način ogrevanja za vas.