Kia servis, kjer ste takoj na vrsti

Zakaj bi čakali na Kia servis, če pa ste lahko na vrsti praktično takoj? To vam omogoča AC Trobec, avtoservis po meri strank, kjer se potrudijo za to, da dobite termin za servisiranje, vzdrževanje ali pregled vozila v najkrajšem možnem času, predvsem pa v terminu, ki vam ustreza. Tako boste na vrsti takoj, ko bo mogoče, pri tem pa imajo v omenjeni avtohiši tudi odličen sistem naročanja, s katerim boste prav tako prihranili kar nekaj časa – omogočajo namreč tudi naročanje preko spleta!

Na vrsti boste v najkrajšem možnem času

kia servisVečina ljudi se z avtomobilom vsak dan vozi v službo, z njim pelje otroke v vrtec in šolo ter še kam drugam, uporabljajo ga za opravke in v prostem času, zato danes avto predstavlja nujno potrebno prevozno sredstvo. Prav zato je pomembno, da ob kakršni koli okvari ali težavi lahko računajo na to, da bo avtomobil čim prej spet nared za vožnjo.

Zato je pomembno:

  • da ste čim prej na vrsti za Kia servis,
  • da boste dobili termin, ki vam ustreza,
  • da bo vaš avto čim prej ustrezno pregledan in servisiran,
  • da bo vse skupaj trajalo čim manj časa,
  • da boste v primeru, če bo servisiranje trajalo nekoliko dlje, lahko dobili tudi nadomestno vozilo.

Naročanje kar preko spleta

Kia servis vam omogoča naročanje preko spleta. Vse, kar morate storiti, je, da na spletni strani AC Trobec izpolnite spletni obrazec, v katerem navedete svoje kontaktne podatke in napišete, kakšno storitev potrebujete. To lahko naredite kadarkoli, kar pomeni, da vam ni treba čakati uradnih ur ali preverjati njihovega delovnega časa, prav tako pa vam ni treba neštetokrat klicati na telefonsko številko in čakati, da se kdo končno oglasi, kot se to dogaja pri naročanju marsikje drugje.

S spletnim naročanjem se takšnim težavam enostavno izognete, iz avtohiše pa vam bodo po oddaji obrazca v najkrajšem možnem času poslali termin, ki ga samo še potrdite in svoj avto pripeljete k njim. Takšno spletno naročanje je tako zares priročno in enostavno ter vam prihrani veliko časa.