Kaj vam ponuja Holistic.si?

Kakovostni izdelki za vas – to vam ponuja Holistic.si, center za dobro počutje, kjer najdete številne izdelke naravne kozmetike, pa tudi kolagen, vitaminske dodatke, minerale, probiotike in vse ostalo, kar potrebujete za to, da ostanete v dobri formi vedno in povsod. Oglejte si torej njihovo široko ponudbo skrbno izbranih izdelkov, ki so jih pripravili za vas!

Naravna kozmetika in prehranski dodatki

Holistic.siHolistic.si je spletna stran, ki vam ponuja številne prehranske dodatke in naravne kozmetične izdelke iz prvovrstnih sestavin. Zagovarjajo namreč načelo, da je naravno najboljše za vse nas, predvsem pa se trudijo ponuditi kakovostne in skrbno izbrane izdelke, ki so večkrat preizkušeni. Zaradi tega so z njihovimi izdelki stranke zelo zadovoljne ter se k njim rade tudi vračajo – tako zaradi kakovosti kot zaradi zelo prijaznega odnosa in ugodnih cen.

V njihovi ponudbi boste našli prav vse, kar iščete, saj nenehno širijo nabor izdelkov oziroma sledijo svetovnim trendom in smernicam na tem področju. Tako imajo v ponudbi marsikaj, česar se ne da dobiti nikjer drugje.

Na voljo so vam blagovne znamke:

  • Novelius Medical,
  • Zeolith,
  • Skin Fairytale,
  • Hemptouch,
  • Herbify,
  • Gosar,
  • Viridian
  • in druge.

Od kolagena do vlažilnih krem in vitaminov

Na spletni strani Holistic.si boste na enem samem mestu našli prav vse, kar potrebujete za zdravo življenje, lep videz in odporen imunski sistem. Če hočete pomladiti svojo kožo, vam bo pomagal kolagen Novelius Medical, ki velja za enega najboljših na tržišču. Če želite, da bi bil vaš imunski sistem bolj odporen na viruse, si lahko pomagate z vitaminom D, ki je pri tem zelo učinkovit. Če ste slabokrvni, vam bo koristilo tekoče železo, ki se zelo dobro absorbira v kri in daje odlične rezultate. Če imate suho kožo, pa si lahko pomagate z vlažilno naravno kozmetiko, ki globinsko podre v pore. In to še ni vse: v ponudbi je namreč še vrsto drugih izdelkov, ki so kakovostni in naravni, zato se vam res čim prej splača pogledati, kaj vse vam je na razpolago.