Epe folija iz penjenega polietilena

Kako najbolje zaščititi steklene in keramične izdelke med transportom? Kako poskrbeti za varno skladiščenje občutljivih izdelkov in elektronike? Če iščete rešitev za zaščito izdelkov, Polietilenska folija EPEvam bo penasta epe folija zagotovo prišla prav. Narejena je namreč iz ekspandiranega oziroma penjenega polietilena, ki je po eni strani zelo odporen, po drugi strani pa mehek material, zato lahko vanj ovijemo različne izdelke ter jih tako zaščitimo pred poškodbami.

Kakšne lastnosti ima epe folija?

Za zaščito izdelkov med transportom in skladiščenjem se lahko uporabljajo različni materiali in pakirne rešitve. V ta namen so vam na voljo tudi številne folije, med njimi pa je tudi epe folija – penasta folija, v katero lahko ovijete izdelke, kot so steklo, elektronske naprave, porcelan, keramika in drugi občutljivi izdelki, oziroma jih zapakirate vanjo ter jih tako kar se da najbolje zavarujete pred poškodbami, razbitjem itd.

Njene prednosti so:

  • mehek, a hkrati odporen material,
  • zelo lahek material,
  • omogoča enostavno uporabo,
  • velika fleksibilnost,
  • je brez vonja,
  • omogoča zelo dobro zaščito izdelkov pred različnimi poškodbami,
  • ne prepušča vode, zato izdelke zaščiti tudi pred vlago,
  • ekološka neoporečnost in možnost reciklaže.

Uporablja se lahko tudi pri pošiljanju izdelkov po pošti

Zaradi nizke teže je takšna pakirna rešitev idealna tudi za pošiljanje izdelkov po pošti. V primeru, da imate spletno trgovino, v kateri prodajate različne občutljive izdelke, ki bi se med dostavo lahko poškodovali, se vam splača razmisliti o njeni uporabi.

Na voljo so tudi vreče, rokavi in formati

Pri tem je treba vedeti, da so vam na voljo tudi vreče, rokavi in formati, ki so narejeni iz takšne penaste folije. S tem lahko pakiranje izdelkov še bolj poenostavite in poskrbite za to, da bo vse skupaj potekalo hitreje. Izdelki bodo v vrečki, rokavu ali formatu iz mehke folije dobro zavarovani in tako odlično pripravljeni na skladiščenje ali transport. Izbirate lahko med številnimi velikostmi oziroma dimenzijami. Za zaščito robov pohištva, pa tudi okvirjev slik in podobno, pa se uporabljajo tudi profili, narejeni iz penaste folije.