Zakaj izbrati betonske kanalete Hauraton

Betonske kanalete predstavljajo betonske odtočne kanale. Ti so namenjeni predvsem za odvajanje meteornih voda z najrazličnejših območij, kot so na primer parkirišča, vhodi v garažne prostore, trgi, igrišča, športni objekti, dovozi, dvorišča. Opremljene so lahko z dodatnimi rešetkami, ki so namenjene za preprečevanje odnašanja drugih delcev ali predmetov, ki bi lahko zašli v tovrstne kanalete.

Bistveno je, da so kanalete iz betona pa tudi drugih materialov izdelane v skladu s prav vsemi veljavnimi standardi. Vsi materiali, ki so torej pri proizvodnji uporabljeni, morajo biti nujno certificirani. To pomeni, da so učinkovito odporni tudi na zmrzal oziroma na taljenje ter še druge številne dejavnike, ki bi lahko poškodovali objekte. Pri izbiri takšnega sistema za odvajanje meteorne vode, upoštevajte tudi proizvajalca. Betonske kanalete Hauraton so na primer preverjeno dobra izbira.

Številne prednosti betonskih kanalet Hauraton

Vgradnja betonske kanalete Hauraton vam ponuja številne prednosti. Ena od daleč najpomembnejših je varno odvajanje površinskih voda. Objekt odlično zavarujete pred morebitnimi poplavami. Takšne elemente je potrebno strokovno nameščati, ker se le tako lahko izognemo nepravilni namestitvi ter poškodbi materialov.

Izbirate lahko med širokim spektrom najrazličnejših kanalet – tako z rešetkami kot tudi brez. Proizvajalca lahko povprašate tudi za strokovno pomoč in z veseljem vam bo pomagal.

Hauraton se na kratko predstavi

Za najučinkovitejše odvajanje meteornih voda preverjeno najbolje poskrbi Hauraton. Njegove betonske kanalete za odvodnjavanje in drugi izdelki so plod skoraj 70 let dela na področju površinskega odvodnjavanja.

betonska kanalicaPodjetje se pohvali s številnimi izdelki, kot so torej kanalete in rešetke za nizkogradnjo, okolico, filtriranje ter ponikanje meteornih voda. Na voljo so tudi lovilci maščob in olja. Odlično poskrbijo tuid za odvodnjavanje športnih objektov. Hauraton velja za zanesljivega partnerja in za svetovalca že pred samim začetkom gradnje. Pomaga vam izbrati najbolj primerne izdelke glede na potrebe. Poskrbi za pravočasno dostavljanje in odlično svetovanje pri vgradnji.

Izjemne prednosti betonske kanalete Hauraton

Če bi morali izpostaviti samo tri ključne prednosti betonske Hauraton kanalete, bi to zagotovo bile:

  • visoko učinkovit okvir kanalete in sidelock sistema,
  • visokokakovostni material,
  • visoka stabilnost.

Kanalete priznanega proizvajalca torej predstavljajo največjo stransko stabilnost, in to zaradi izjemno debelih sten v primerjavi s produkti številnih konkurentov za dodatno varnost v ekstremnih situacijah. Izdelane so v Nemčiji, izjemna stabilnost pa je v največji meri povezana z betonskimi armiranimi vlakni zmanjšane mase. Produkti so odlično oprijemljivi s temeljnim betonom.