Tečaj za nohte – naučite se vseh trikov

Kje se naučiti različnih tehnik urejanja nohtov in njihovega podaljševanja? Kje se naučiti uporabe UV gela ali polygela? Kako postati nohtna stilistka, ki bo res obvladala svoje delo? Vsekakor lahko dandanes vsak na spletu najde ogromno informacij s tega področja, vendar pa je vseeno dobro, če mu pravilne postopke skupaj z različnimi triki nekdo pokaže tudi v živo. Prav to pa omogoča tečaj za nohte, na katerem boste izvedeli prav vse, kar vas zanima, ter se naučili odličnega in profesionalnega urejanja oziroma stiliranja nohtov.

Prijavite se na izobraževanje!

MollonPro prireja različne tečaje, izobraževanja in delavnice ter druge dogodke, na katerih lahko izveste vse in še več o negi, urejanju in podaljševanju nohtov ter različnih tehnikah, ki se uporabljajo pri tem. Posebna pozornost je namenjena ne le predstavitvi različnih tehnik, ampak predvsem njihovi pravilni uporabi, da pri tem ne prihaja do napak in da so tudi končni izdelki čim bolj obstojni in čim bolj popolnega videza.

Izobraževanja so prilagojena udeleženkam, po želji pa lahko potekajo tudi individualno, kar je vsekakor najboljša izbira, če se želite čim hitreje naučiti čim več. Tako se bo lahko profesionalna nohtna stilistka oziroma izvajalka tečaja posvetila samo vam in vam predala prav vse svoje znanje s tega področja. Na voljo vam bo tudi za vprašanja, pomoč in svetovanje, med izobraževanjem pa boste mimogrede izvedeli tudi za različne trike, s pomočjo katerih boste lahko dosegli še lepše rezultate. Prav tako pa boste na izobraževanju spoznali različne pripomočke, brez katerih pri tem delu ne gre.

Kakšen tečaj za nohte izbrati?

Na voljo so vam različna izobraževanja. Pri izbiri bodite pozorni na to, kakšna stopnja predznanja je zahtevana oziroma ali gre za začetni ali nadaljevalni tečaj. Prav tako dobro preberite, kaj vse se boste na tečaju naučili. Če vam program ne ustreza ali bi raje več pozornosti namenili kakšnim drugim zadevam, brez skrbi kontaktirajte izvajalko in z veseljem bo program prilagodila vašim željam ter temu, kar bi se radi naučili.