Proizvajalec naravne kozmetike

Essentiq Cosmetics je proizvajalec naravne kozmetike, ki s svojimi odličnimi izdelki navdušuje prav vse, ki cenijo naravno nego kože in las. V njihovih izdelkih so namreč samo kakovostne organske sestavine, kar potrjujejo tudi različni certifikati. Poleg tega pa njihovi izdelki ne vsebujejo ničesar, kar bi bilo lahko škodljivo do okolja ali do vaše kože, saj so vse sestavine v njih skrbno izbrane. Večinoma gre za izvlečke različnih rastlin, ki vsebujejo snovi, ki koži ali lasem nudijo odlično nego. Zaradi tega je ta proizvajalec naravne kozmetike vsekakor dobra izbira tudi za vas.

Zakaj izbrati naravno ali organsko kozmetiko?

Naravno je vsekakor najboljša izbira! Na srečo se tega danes zaveda vse več proizvajalcev in prav vsak proizvajalce naravne kozmetike se trudi izdelati izdelke, ki bi bili čim bolj prijazni do okolja in vaše kože. Takšne izdelke, ki bi vsebovali čim več naravnih, organskih sestavin oziroma rastlinskih izvlečkov, ki dokazano blagodejno vplivajo na kožo in ji nudijo vse potrebno za to, da ohrani ravnovesje.

Prav to pa je vsekakor najbolj pomembno, saj je naša koža vsakodnevno izpostavljena zelo različnim dejavnikom, ki ji škodujejo, od onesnaženega zraka do močne sončne svetlobe, kar lahko poruši njeno naravno ravnovesje. S skrbno izbranimi organskimi izdelki za nego, pa to ravnovesje lahko povrnemo, kar pomeni, da bo naša koža zasijala v vsej svoji meri in ostala zdrava, prožna in lepa. Torej točno takšna, kot si želite, da je.

Naravna kozmetika - EssentiqIzberite Essentiq Cosmetics!

Kateri proizvajalec naravne kozmetike bi bil najboljša izbira za vas? Mi vam priporočamo essentiq-cosmetics.com! Gre za prvovrstne kozmetične izdelke, ki so izdelani iz organskih sestavin, med katerimi jih je večina celo ekoloških. Med sestavinami njihovih izdelkov ne boste našli parabenov, sulfatov, formaldehida, konvencionalnih konzervansov, parafinov, polietilen glikola (PEG), sintetičnih barvil ali gensko spremenjenih organizmov. Torej ničesar, kar bi lahko škodovalo vaši koži oziroma sami naravi, saj je ta kozmetična znamka prijazna tudi do okolja. Embalažo se zato da reciklirati, večina izdelkov v njihovi ponudbi pa je tudi veganskih.