NM kolagen izboljša vašo kožo  

Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih dozKoža je odraz našega zdravja. Kar vnesemo v telo, se pozna tudi na koži. Navadno na koži tako opažamo predvsem različne nepravilnosti ali akne, ko se recimo pregrešimo pri prehrani ali smo zelo izpostavljeni stresu, vendar pa lahko z vnosom ustreznih snovi na našo kožo od znotraj vplivamo tudi pozitivno. Točno tako nanjo vpliva tudi NM kolagen, izjemen izdelek, ki izboljša vašo kožo. 

Dajte svoji koži, kar ta potrebuje! 

NM kolagen koži zagotavlja vse tisto, kar ta potrebuje! Nudi ji namreč kolagenske peptide, ki so pomembni za to, da koža ostaja prožna, hidrirana, zdrava in lepa. Na tak način koža dobi tisto, kar potrebuje, saj jo z jemanjem ustreznega prehranskega dodatka učinkovito nahranimo od znotraj in poskrbimo zanjo tako, kot je treba. Tako bo vaša koža kmalu zablestela v vsej svoji naravni lepoti, njen videz pa bo močno izboljšan: 

  • koža bo postala veliko bolj napeta, 
  • struktura kože se bo izboljšala od znotraj, 
  • koža ne bo več tako tanka, ampak se bo odebelila in bo manj prosojna (kar je še posebej pomembno za preprečevanje vidnih podočnjakov), 
  • obraz ne bo imel več upadlega videza, ampak bo imela koža naraven sijaj, 
  • videz obraza bo veliko bolj mladosten, koža pa bolj elastična, 
  • videti boste bolj zdravi in mladostni. 

Kako deluje NM kolagen? 

prednosti kolagenaKot smo že povedali, NM kolagen izboljšuje kožo od znotraj. Lepa koža namreč odraža naše zdravje, zato je ni mogoče doseči zgolj z nego od zunaj. Za zdravje je namreč treba poskrbeti od znotraj, zato je zelo pomembno, kaj uživamo. Telesu moramo tako zagotoviti vse, kar to potrebuje. Pomanjkanje kakršnih koli vitaminov, mineralov in drugih snovi se na telesu še kako pozna.  

Tako se hitro začne poznati tudi pomanjkanje beljakovin, ki v naši sodobni prehrani, pogosto prepolni sladkorjev in ogljikovih hidratov, niso vedno zelo zastopane, če na to nismo posebej pozorni. A ni dovolj le to, da je jemo beljakovine, ampak je zelo pomembne, kakšne so te, saj jih obstaja več vrst. Nekatere med njimi so pomembne tudi za našo kožo in prav slednje vsebuje NM kolagen. Zaradi tega je pri izboljševanju kože tudi tako učinkovit, saj koži od znotraj nudi tisto, kar ta potrebuje. S tem poskrbi za to, da ima koža boljšo strukturo, kar pa zagotovo izboljša tudi njen videz. Če ne verjamete, ga začnite jemati in po približno treh mesecih se bodo pokazali rezultati!