Big bag vreče omogočajo enostavno polnjenje in praznjenje 

Če iščete pakirno rešitev, ki omogoča čim bolj enostavno polnjenje, pa tudi praznjenje razsutega tovora, so za vas primerne big bag vreče Intercommerce. So velikih dimenzij in zasnovane tako, da imajo na vrhu, lahko pa tudi spodaj, odprtino, skozi katero se jih napolni ali sprazni. To se lahko stori kar s pomočjo viličarja, in to večkrat, saj so namenjene večkratni uporabi. 

Kako pakirati razsuti tovor? 

big bag vrečeRazsuti tovor predstavlja specifično obliko tovora, pri kateri morajo biti pakirne rešitve nekoliko drugačne kot pri tovoru, ki ima neko določeno trdno obliko. Razsuti tovor zato zahteva drugačne pakirne rešitve in ravno zato so big bag vreče tako priljubljene – omogočajo namreč enostavno pakiranje razsutega tovora brez posebnega truda in tako, da je ta dobro shranjen in ustrezno skladiščen.  

Za to poskrbi tudi poseben material, iz katerega so narejene big bag vreče in ki odlično služi svojemu namenu. Je namreč zelo odporen in robusten, zato se skorajda ne more pretrgati. Poleg tega pa tak material zelo dobro prenaša obremenitve in je vanj mogoče dati tudi zelo veliko količino težkega tovora. Zaradi tega gre resnično za zelo dobro rešitev za pakiranje razsutega tovora oziroma po mnenju mnogih celo za najboljšo rešitev v ta namen, sploh ker obstaja ogromno različnih vrst, ki so prilagojene raznim vrstam tovora in raznim namenom uporabe. Tako lahko kupci izbirajo med mnogimi možnostmi ali pa se odločijo celo za izdelavo ustrezne vreče po meri. 

Big bag vreče za priročno uporabo 

Big bag vreče so za uporabo vsekakor izredno priročne in se dobro obnesejo pri pakiranju. Omogočajo namreč: 

  • Intercommerce vse za pakiranjezelo enostavno pakiranje vseh vrst razsutega tovora, saj obstaja več različic, ki so primerne tudi za prehranske izdelke, izdelke, ki bi lahko onesnažili okolje ipd., tako da je raznolikost možnosti uporabe res velika, 
  • cenovno ugodno pakiranje, saj nimajo velike cene, poleg tega pa jih je možno uporabiti tudi po večkrat in tako uporabljati dalj časa, 
  • hitro in enostavno polnjenje in praznjenje, 
  • enostavno premikanje, saj to lahko s pomočjo temu namenjenih ročajev naredimo kar z viličarjem, 
  • dobro zaščito razsutega tovora med skladiščenjem ali transportom, 
  • večkratno uporabo, saj so narejene iz odpornega materiala, ki ima zelo dolgo življenjsko dobo, 
  • enostavno skladiščenje in prihranek prostora pri skladiščenju ali transportu, saj jih je takrat, ko so napolnjene s tovorom, možno nalagati tudi eno na drugo.