Avtokleparstvo Ljubljana in cenitev škode

avtokleparstvo Ljubljana - AC TrobecVas zanima, kako poteka cenitev škode in ali slednjo lahko uredi tudi avtokleparstvo Ljubljana AC Trobec? Vsekakor lahko tam poskrbijo tudi za to oziroma še več: za vas lahko uredijo ne le samo cenitev škode, ampak tudi njeno prijavo zavarovalnici. Tako s tem ne boste imeli prav nobenega dela, poleg tega pa bodo v omenjeni avtohiši seveda škodo znali tudi odlično popraviti, in to v najkrajšem možnem času.

Kako poteka cenitev in prijava škode zavarovalnici?

V kolikor lastnik vozila želi, da mu zavarovalnica poplača škodo za popravilo, mora v primeru poškodb na vozilu najprej opraviti cenitev škode, nato pa to škodo prijaviti zavarovalnici. S temi postopki pa se lastniku vozila ni treba ukvarjati, saj lahko za to poskrbi tudi avtokleparstvo Ljubljana. Že res, da je njihova osnovna dejavnost klepanje karoserije vozil, vendar pa ta potrebna prav zaradi škode na vozilu, zato so se povezali z zavarovalnicami in uredili tudi vse potrebno za to, da je pri njih mogoče opraviti tudi:

  • cenitev škode,
  • prijavo škode zavarovalnici,
  • vse drugo, kar je potrebno za to, da bo zavarovalnica povrnila škodo,
  • popravilo škode, za katerega bo plačala zavarovalnica.

Enostavno uredite vse na enem mestu

avtokleparske storitveAvtokleparstvo Ljubljana v Avtohiši Trobec vam tako lahko prihrani kar nekaj časa. Pri njih namreč lahko uredite vse na enem mestu, zato vam ni treba posebej urejati zadev z zavarovalnico, ampak avto zgolj pripeljete v Avtohišo Trobec, nato pa vse uredite pri njih oziroma za vse poskrbijo kar njihovi zaposleni. Škodo bodo najprej fotografirali, vas povprašali, kako je nastala, podali njeno oceno ter podali prijavo na zavarovalnico, tako da boste lahko od nje zahtevali vračilo stroškov za popravilo. Tako boste vse uredili na enem mestu in v najhitrejšem možnem času, predvsem pa brez skrbi, saj bodo za vse poskrbeli tisti, ki se na to dobro spoznajo. Pri prijavi škode so namreč pomagali že mnogim lastnikom vozil, zato bodo po svojih najboljših močeh znali pomagati tudi vam. Enako pa velja tudi za samo popravilo, ki ga bodo izvedli kar se da najbolj kakovostno se da.