Avtokleparstvo in avtoličarstvo

AC Trobec je avtohiša, ki ponuja tudi avtokleparstvo in različne druge sorodne dejavnosti, kot je na primer avtoličarstvo. Čeprav veliko vlogo pri takšnih storitvah igrajo sodobna orodja, ki omogočajo odlične rezultate, pa je za to, da je delo resnično dobro opravljeno, pomembni tudi usposobljeni mojstri, ki bodo s svojimi izkušnjami, znanjem in natančnostjo poskrbeli za brezhibno odpravljanje vseh poškodb. 

Prijava škode brez obiska zavarovalnice 

Avtokleparstvo je treba obiskati, če je avto poškodovan v nesreči, se na njegovi karoseriji pojavijo posledice toče ali pa je do poškodb na njem prišlo iz kakšnih drugih razlogov. Glede na to, za kakšen vzrok poškodb gre, pa je možno poskrbeti tudi za povračilo škode s strani zavarovalnice. V primeru kakršnih koli poškodb na vozilu je zato najprej treba pogledati svojo zavarovalno polico in preveriti, kakšno zavarovanje imate sklenjeno. Nato pa vam ni treba obiskovati direktno zavarovalnice, ampak je dovolj, da obiščete avtokleparstvo, kjer: 

  • bodo poskrbeli za uradno cenitev škode,
  • bodo uredili prijavo škode zavarovalnici, 
  • bodo tudi poskrbeli za samo popravilo in za to, da bo avto čim prej popravljen. 

Tako torej lahko pri njih vse uredite na enem mestu – tako vse v zvezi z zavarovalnico in vračilom škode kot tudi vse v zvezi samega popravila. Tako je za vas gotovo najbolj udobno, saj boste vse uredili na enem mestu, kar vam bo prihranilo tudi kar nekaj časa. Poleg tega pa v AC Trobec tudi zelo dobro poznajo vse postopke prijave škode, zato vam bodo stali ob strani pri izpolnjevanju obrazcev in bodo vse uredili tako, da bo vsa dokumentacija pravilno urejena in boste v čim krajšem času dobili povračilo škode. Ravno tako pa se bodo enako potrudili tudi pri samem popravilu. 

Kleparsko-ličarska popravila na enem mestu 

Če potrebujete avtokleparstvo, boste verjetno potrebovali tudi avto ličarja. Danes sicer obstajajo nekatere kleparske metode, ki omogočajo popravilo udrtin, ne da bi pri tem poškodovali lak karoserije, vendar pa jih ni mogoče uporabiti čisto pri vseh poškodbah. V primeru, da gre za tako vrsto poškodb, je pametno poiskati kleparja, ki obvlada tudi ličarske storitve in lahko za vas zmeša ustrezno barvo ter poskrbi za popravilo vseh poškodb brez vidnih sledi.