Ali potrebujete sedež podjetja v Ljubljani?

Imate svojo firmo in bi želeli imeti sedež podjetja v Ljubljani? To je možno tudi brez plačevanja drage najemnine za poslovne prostore ali pisarno. Kako? Tako da se odločite za virtualno pisarno! Ta vam omogoča veliko za malo denarja in prinaša kup prednosti, predvsem pa to, da vaša firma dobi svoj poslovni naslov v glavnem mestu.

Kako do poslovnega naslova v prestolnici brez prevelikih stroškov?

Najemnine za poslovne prostore nikakor niso nizke, sploh pa to velja, če želite imeti sedež podjetja v Ljubljani. V takšnem primeru lahko najemnina predstavlja ogromen strošek in marsikatera firma ugotovi, da si takšnega velikega stroška enostavno ne more privoščiti, čeprav bi bilo dobro imeti poslovni naslov registriran prav v glavnem mestu. Slednje namreč ponuja več priložnosti, saj gre za središče Slovenije, kjer živi največ ljudi in kjer je zaradi tega tudi največji nabor strank. Zaradi tega je gotovo dobro imeti sedež podjetja v Ljubljani, četudi morda opravljate storitev, ki ni vezana na lokacijo, ampak se lahko opravlja kjerkoli. Stranke avtomatično raje iščejo ponudnike v svoji bližini, pa tudi spletni iskalniki pri iskalnih rezultatih še kako upoštevajo tudi lokacijo, zato je to še kako pomembno. Vendar ali je sploh možno priti do poslovnega naslova v prestolnici brez ogromnih stroškov za mesečno najemnino? Seveda! To omogoča virtualna pisarna!

Kaj je virtualna pisarna in kako deluje?

hitra in enostavna rešitevVirtualna pisarna je storitev, ki vam omogoča, da dobite sedež podjetja v Ljubljani brez najemanja fizičnih prostorov v prestolnici. S to storitvijo se torej izognete dragi najemnini, saj virtualna pisarna ni draga in je mesečni strošek zanjo skorajda zanemarljiv. Zaradi tega gre s stroškovnega vidika gotovo za odlično možnost, obenem pa vam ta možnost ponuja čisto vse, kar potrebujete:

  • dobite možnost registracije podjetja na naslovu v prestolnici,
  • dobite sedež podjetja v Ljubljani,
  • dobite naslov, ki ga lahko uporabljate za uradno komunikacijo, za poslovanje s strankami ipd.,
  • dobite možnost obveščanja o vsej prispeli pošti oziroma njenega pošiljanja na vaš naslov po elektronski poti.

Hitra, enostavna in cenovno ugodna rešitev

Če najamete sedež podjetja v Ljubljani s pomočjo storitve virtualna pisarna, boste v najkrajšem možnem času prišli do poslovnega naslova, ki ga lahko uporabljate ob registraciji podjetja, pa tudi sicer. Gre torej za zelo hitro rešitev, ki je obenem tudi nadvse enostavna, saj vam za najem virtualne pisarne ni treba drugega kot kontaktirati ponudnika, nato pa boste z njim uredili vse potrebno. Najbolje pri vsem tem pa je, da je ta hitra in enostavna rešitev tudi cenovno zelo ugodna – cene začetnih paketov so nadvse nizke, saj so prilagojene tako, da so čim bolj dostopne čim več ljudem. V primeru, da bi kdaj kasneje vseeno potrebovali fizično pisarno, pa storitev virtualne pisarne lahko tudi odpoveste oziroma poleg nje najamete še pisarno ali zgolj mizo v coworking prostoru – obstaja namreč tudi ta možnost, ki je ravno tako cenovno veliko bolj ugodna od najema cele pisarne. Tako da če potrebujete poslovni naslov ali prostor za delo, najem fizične pisarne ali poslovnega prostora za vas nikakor ne predstavlja edine možnosti, ampak za podjetnike obstajajo tudi cenejše in dostopnejše opcije.