Vsestransko uporabne BIG BAG vreče

Zlaganje blaga tako, da čim bolje izkoristimo prostor v transportnem vozilu, je precejšen izziv. To velja še toliko bolj, če gre za razsuti tovor, ki ga je treba pred nalaganjem spraviti v primerno embalažo za pošiljanje. Mnogokrat se je v tem primeru skorajda nemogoče izogniti neizkoriščenemu prostoru. A vendarle obstaja možnost, da preprečimo tovrstne težave: BIG BAG vreče so ustvarjene prav za razsuti tovor. Ker se lahko zložijo druga na drugo, z njihovo pomočjo pridobimo ogromno dragocenega prostora – tako pri transportu kot pri skladiščenju.

http://www.intercommerce.si/sl/katalog/big-bag

Najpogostejši načini uporabe

BIG BAG vreče so zelo priročna rešitev za shranjevanje ali za transport prehrambnih izdelkov v razsutem stanju, na primer različnih žit. Pri tovrstnem namenu uporabe je seveda zelo pomembno, da pred nakupom preverite, iz katerega materiala so izdelane. Prepričati se morate, da so izdelane iz materialov, ki ustrezajo visokim higienskim standardom v živilski industriji, saj lahko morebitna kontaminacija živil povzroči ogromno škode. Pogosto se uporabljajo tudi za (potencialno) nevarne materiale oziroma za različne odpadke, priljubljene pa so tudi v gradbeništvu, na primer za prevoz peska.

Možne BIG BAG vreče različnih oblik in dimenzij

Pri nakupu lahko izbirate med najrazličnejšimi kombinacijami lastnosti. Poleg standardnih izvedb so na primer dobavljive tudi takšne, ki tudi takrat, ko so prazne, ohranijo osnovno, torej pravokotno obliko. Odločite se lahko za različne vrste ročajev, npr. za vogalne ali cevne. Seveda pa imate tudi precej možnosti, ko gre za dimenzije. Na voljo so namreč tako manjše kot nadpovprečne velikosti.

Ena izmed lastnosti, na katere morate biti pri izbiri prav tako pozorni, je zagotovo tudi nosilnost. V kolikor nameravate v njej shranjevati/prevažati težje materiale, se prepričajte, ali bo vreča zares kos tej nalogi. Nekateri ponudniki ponujajo celo možnost izdelave po meri. Tako se vam ni treba omejiti zgolj na različice v rednem prodajnem programu, ampak imate povsem proste roke. Če bi potrebovali izdelavo po meri, se obrnite na podjetje Intercommerce, kjer vam bodo pri izbiri znali tudi strokovno svetovati in pomagati.