VRD Dankon – rešitve na področju ogrevanja

Kako poskrbeti za čim bolj učinkovito ogrevanje? Pravi naslov za to vprašanje je zagotovo Siemens – nemški proizvajalec z dolgo tradicijo izdelovanja izdelkov in rešitev na področju ogrevanja oziroma njegov distribucijski partner v Sloveniji podjetje VRD Dankon. Nudijo vam različne sisteme za avtomatizacijo ogrevanja, pa tudi drugih procesov (prezračevanje in hlajenje). Tako lahko iz svoje hiše ali poslovne zgradbe ustvarite tako imenovan pametni objekt, v katerem so vsi procesi avtomatizirani.

Vse za pametno ogrevanje objektov

Če vas zanima vgradnja čim bolj učinkovite in hkrati pametne ter avtomatizirane rešitve za ogrevanje, prezračevanje ali hlajenje v vaš objekt, potem kontaktirajte omenjeno podjetje in z veseljem vam bodo pomagali s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami. Avtomatizacija ogrevanja je vsekakor korak k bolj varčni porabi energentov, pa tudi k temu, da si zagotovite boljši nadzor nad porabo in s pomočjo centralne enote oziroma krmilnika zagotovite optimalno temperaturo v prav vseh prostorih.

Siemens Building Technology

V segmentu Siemens Building Technology vam podjetje VRD Dankon nudi prav vse potrebno za avtomatizacijo ogrevanja in prezračevanja. Na njihovi spletni strani si tako lahko ogledate tudi katalog, v katerem so vam med drugim na voljo:

– kakovostni sobni in drugi termostati za regulacijo temperature,

– izpopolnjeni kalorimetri,

– različni radiatorski ventili,

– pogoni z zanesljivim delovanjem,

– tipala za temperaturo,

– tipala za vlago,

– tipala za kakovost zraka,

– vodomeri,

– različni delilniki,

– frekvenčniki,

– krmilniki za avtomatizacijo ogrevanja in nadzor nad njim itd.

Sistem HVAC za ogrevanje in hlajenje

Poleg tega je za avtomatizirano ogrevanje ali hlajenje zelo učinkovit tudi Siemensov sistem HVAC, ki je po svetu zelo znan in uporabljen v številnih objektih. V podjetju VRD Dankon vam nudijo vso potrebno tehnično podporo pri njegovi integraciji v vaš objekt. Nudijo vam različne visokokakovostne toplotne izmenjevalnike in druge komponente za hlajenje objektov, ki vključujejo tudi poseben sistem za sobno avtomatizacijo oziroma Siemens Synco living. Z njim se zagotavlja vse potrebno udobje, za katerega poskrbi izpopolnjena pametna tehnologija.