Ugoden in hiter najem teleskopskega viličarja

Najem teleskopskega viličarja lahko opravite zelo hitro in enostavno, saj takšno napravo lahko najamete tudi kar preko spleta. To vam omogoča podjetje Unisel, ki je specializirano za izposojo dvižnih naprav za dostopanje do mest visoko nad tlemi – torej za izposojo naprav, ki se največkrat uporabljajo za opravljanje različnih višinskih del. Izposoja je mogoča po celi Sloveniji.

Za dvigovanje težkega tovora

Najem teleskopskega viličarja je nujen v primerih, ko je treba določen tovor, gradbeni material ali kaj drugega dvigniti visoko na mesto, kamor ga je treba vgraditi ali uporabiti. Gre za napravo ali stroj, s pomočjo katere takšno opravilo postane veliko bolj enostavno in tudi varno, kar je za varstvo pri delu vseh, ki se nahajajo na delovišču, vsekakor bistvenega pomena. Zaradi tega ni smiselno razmišljati o alternativah, ki so veliko manj varne oziroma pri katerih lahko pride do takšnih ali drugačnih nesreč. Veliko pametneje je najeti ustrezen stroj oziroma napravo, s katero:

  • boste delo na višini opravili hitreje,
  • bo celoten delovni proces potekal veliko bolj varno,
  • bo poskrbljeno za večjo varnost vseh udeleženih v delovnem procesu,
  • bo tovor mogoče dvigniti na želeno višino brez težav in zapletov,
  • bo pomoč takšne naprave močno olajšala celoten delovni proces,
  • bo mogoče delo opraviti mnogo bolj učinkovito in tudi mnogo bolj kakovostno.

Najem teleskopskega viličarja – kakšno napravo izbrati?

izposoja teleskopskega viličarjaNa izbiro imate veliko modelov, pri čemer pa se višina, na katero takšne naprave lahko dvignejo tovor, od modela do modela razlikuje. Pri nekaterih napravah je tako mogoč le dvig tovora na višino nekaj metrov nad tlemi, pri drugih pa celo na višino več kot deset metrov, kar vsekakor omogoča opravljanje raznolikih del. Pri tem se ne sme pozabiti tudi na tako imenovani horizontalni doseg, saj se tudi ta razlikuje od modela do modela. Prav tako pa so pomembne tudi vse ostale lastnosti modelov, ki jih je prav tako treba upoštevati pri izbiri, če želite izbrati najbolj ustrezno napravo za svoje potrebe. Pred izbiro se lahko o najbolj ustrezni napravi za svoje potrebe posvetujete tudi s ponudnikom – njihovi zaposleni vam bodo gotovo znali svetovati, katera naprava bi bila najbolj ustrezna za vas.