Spoznajte glavne prednosti izposoje viličarjev

izposoja teleskopskega viličarja

izposoja teleskopskega viličarja Unisel

Izposoja viličarjev je izjemno priljubljena storitev, za katero se odloča vse več podjetij. Če razmišljate o najemu oziroma izposoji viličarja tudi sami, v nadaljevanju lahko spoznate številne prednosti takšne storitve.

Izposoja viličarja v prvi vrsti omogoča precej nižje stroške, obenem tudi takojšnjo uporabo naprave. Najpogosteje pa se za takšno storitev podjetja odločijo v primeru nenadne okvare obstoječega viličarja, nepričakovanega večjega naročila in zaradi sezonskega nihanja zasedenosti.

Veliko povpraševanje za najem viličarjev s strani mladih podjetij

Za najem viličarjev se pogosto odločajo mlada podjetja. Ta namreč šele pričenjajo s svojo dejavnostjo in na samem začetku poti v podjetništvu je navadno precej veliko stroškov. Najem viličarja je posledično še toliko pametnejša odločitev oziroma rešitev.

Ko se podjetje kasneje postavi na svoje noge, pa se lahko odloči tudi za nakup novega ali rabljenega viličarja.

Pri najemu viličarja lahko izbirate med številnimi modeli naprav

Ena od največjih prednosti, ki jih ponuja storitev najem viličarjev, je zagotovo to, da vam izposojevalci ponujajo številne modele naprav. Navadno se viličarji uporabljajo predvsem za prevažanje palet, ki so standardno velike, seveda pa to ni nujno. Ker se morajo takšne naprave oziroma stroji premikati tudi po izjemno ozkih poteh oziroma hodnikih, je ključna tudi velikost, prav tako dodatna oprema.

Izposoja viličarjev omogoča najem dizelskih pa tudi električnih viličarjev. Zunaj objektov naj bi se uporabljali dizelski viličarji. V nasprotnem primeru lahko resno ogrozijo zdravje delavcev. Veliko bolj priročni in vsestranski so viličarji na elektriko. Njihova baterija omogoča veliko ur delovanja. Takšna vrsta viličarjev se uporablja zlasti v skladiščih.

najem teleskopskega viličarja Unisel

izposoja teleskopskega viličarja Unisel

Izposoja viličarja za poljubno časovno obdobje

Viličarja si lahko izposodite za poljubno časovno obdobje. Medtem ko si ga nekateri izposodijo zgolj za nekaj dni, si ga nekateri izposodijo oziroma najamejo tudi za nekaj let. Seveda je cena izposoje za dan ali nekaj dni višja v primerjavi s ceno najema za dlje časa.

Ker se torej strošek za izposojo viličarja sčasoma zniža, se na primer najem naprave za vsaj nekaj mesecev izjemno splača. Vsekakor pa je cena najema v večji meri odvisna tudi od tega, kateri model naprave boste najeli. Med dražje naprave sodijo tiste, ki veljajo za zadnje modele na trgu. Kljub temu pa je tudi tovrstna izposoja viličarjev donosnejša v primerjavi z nakupom lastnega viličarja.

Viličarji z najbolj inovativnimi rešitvami

Izposoja viličarjev ima še eno veliko prednost. Najemnik lahko prejme povsem nov viličar, ki je opremljen z najbolj inovativnimi rešitvami, ki jih v danem trenutku zagotavlja trg.

Profesionalni izposojevalci dobro skrbijo za to, da svojim najemnikom ponudijo najbolj kakovostno opremo. Na takšen način lahko uporabite najbolj napredne naprave, ne da bi za to morali zapraviti od nekaj deset ali celo do nekaj sto tisoč evrov naenkrat.

Unisel – Dodatne storitve pri izposoji viličarja

Pri podjetju Unisel pogosto nudijo še možnost koriščenja dodatnih storitev. Te lahko na primer vključujejo možnost dostave naprave na želeni naslov, prav tako servisne oskrbe za najete viličarje.

V primeru poškodbe viličarja je torej dobro poskrbljeno za popravila. To pa v praksi seveda pomeni, da se najemnikom zmanjša izpostavljenost pred izpadom dela. Na dogovorjeno mesto se namreč čim prej dostavi drug viličar.