Sedež podjetja v Ljubljani in poslovni naslov

poslovni naslov in sedež podjetjaŽe imate podjetje ali pa razmišljate o njegovem odprtju? Pri odprtju podjetja je treba določiti tudi poslovni naslov, na katerega bo prihajala vsa uradna pošta za vaše podjetje. Največ podjetij v Sloveniji ima poslovni naslov registriran v prestolnici, pri čemer je veliko takšnih, ki poslujejo od doma, po celi državi ali celo v tujini. Sedež podjetja v Ljubljani je namreč možno registrirati kot virtualno pisarno, s čimer si zagotovite poslovni naslov podjetja v Ljubljani ter možnost sprejemanja pošte nanj.

Sedež podjetja v Ljubljani po najhitrejši poti

Kako najhitreje poskrbeti za sedež podjetja v Ljubljani ? Tako, da najamete virtualno pisarno! Gre za najem poslovnega naslova oziroma možnost registracije vašega podjetja na naslovu pisarne v Ljubljani, kamor boste lahko prejemali tudi vso uradno pošto. Tak način najema virtualne pisarne je primeren za vse:

 • ki bi želeli čim hitreje registrirati podjetje,
 • ki bi radi odprli podjetje na poslovnem naslovu v Ljubljani,
 • ki bi želeli imeti podjetje registrirano na dostopni lokaciji v glavnem mestu,
 • ki potrebujejo poslovni naslov za registracijo podjetja, saj je tega treba navesti ob odprtju podjetja,
 • ki ne vejo, na katerem naslovu bi registrirali podjetje, saj morda za to ne želijo uporabiti naslova stalnega prebivališča, živijo v najemu in najemodajalec ne želi dati soglasja za to, se bodo kmalu selili na drug naslov, delo opravljajo na terenu ali od doma, zato nimajo lastne pisarne ipd.,
 • ki se ne želijo ukvarjati z zbiranjem soglasij za registriranje dejavnosti, saj registracija sedeža podjetja v obliki virtualne pisarne vključuje tudi vsa potrebna soglasja,
 • ki potrebujejo uradni naslov za prejemanje pošte,
 • ki potrebujejo nekoga, ki bo sprejemal pošto namesto njih,
 • ki bi bili radi obveščeni o sprejetju priporočene in vse druge pošte, ki prispe na poslovni naslov.

Vas zanima najem pisarne ali poslovnega prostora?

poslovni naslova v ljubljaniČe vas zanima sedež podjetja v Ljubljani , potem morda razmišljate zgolj o virtualni pisarni, morda pa vas zanima tudi najem pisarne ali poslovnega prostora. Virtualna pisarna je primerna predvsem za tiste, ki za opravljanje svojega dela ne potrebujejo posebnih poslovnih prostorov, lahko svoje delo opravljajo od doma ali pa na terenu. Če poleg poslovnega naslova potrebujete tudi prostor, kjer bo lahko vaše podjetje opravljalo svojo dejavnost, pa se boste morali odločiti za najem pisarne ali poslovnega prostora.

Kako najceneje do pisarne v Ljubljani?

Najem pisarne v glavnem mestu lahko predstavlja velik mesečni strošek. Kako ta mesečni strošek zmanjšati? Pri tem obstaja več možnosti:

 • poslovni prostor, v katerem boste opravljali svojo dejavnost, lahko najamete izven glavnega mesta ter z najemom virtualne pisarne poskrbite za to, da bo sedež vašega podjetja še vedno v Ljubljani,
 • lahko se odločite za najem MP Hub –  coworking pisarne po ugodni ceni, kar vam omogoča uporabe mize za delo ter tudi uporabo sejne sobe za sestanke s strankami ali naročniki, poleg tega pa se lahko odločite še za najem virtualne pisarne na naslovu coworkinga.

Ugodna cena za sedež podjetja v Ljubljani

Registrirajte poslovni naslov svojega podjetja v Ljubljani in poskrbite za enostaven in hiter začetek poslovanja! Virtualno pisarno lahko najamete na naslovu https://mladipodjetnik.si/mp-storitve/virtualna-pisarna. Na voljo je več paketov, ki vam omogočajo najem poslovnega naslova po zelo ugodni ceni, lahko pa se odločite tudi za dnevni ali mesečni najem coworking pisarne.