Potiskan lepilni trak za pakete

Potiskan lepilni trak je super rešitev za uporabo pri pripravi paketov in pošiljk. Z njim lahko slednje učinkovito zaprete in zalepite, hkrati pa poskrbite še za označitev paketov in za vašo reklamo, saj lahko na trak natisnete tudi logotip vašega podjetja. Pri tem lahko izbirate med različnimi vrstami, širinami in barvami, kar vam omogoča, da najdete najboljšo varianto po svoji meri.

Kako najbolj učinkovito poskrbeti za pakiranje paketa?

Potiskan lepilni trak vsekakor ni nujen pripomoček za pakiranje paketa, a po drugi strani ga je gotovo priporočljivo uporabljati. Z njim namreč lahko paket ne le zalepite, ampak ga tudi označite. Na njem je na primer lahko napis ‘lomljivo’ ali kakšen drug napotek dostavljavcu. Na njem so lahko tudi vaši kontaktni podatki ali naslov spletne strani oziroma kakšna druga informacija. Po želji pa ga lahko opremite tudi samo z logotipom.

Že pred odločitvijo o tem, kaj boste natisnili nanj, pa je treba izbrati primerno vrsto traku. Ker gre pri paketih običajno za kartonske škatle, z izbiro ne boste imeli težav, saj je v ta namen na voljo veliko odličnih možnosti. Pomembno je, da izberete primerno širino traku, saj ga boste tako lažje uporabljali, paket pa bo veliko bolje zalepljen. Pri izbiri pa ne pozabite preveriti tudi vrste lepila in tega, kako odporno je to, saj je od tega odvisno, kako dobro bo vaš paket zaprt.

Še pred tem pa je seveda treba izbrati tudi ustrezno embalažo, ki naj bo čim bolj prilagojena velikosti in obliki izdelka, ki ga boste zapakirali vanjo. Običajno je prazne prostore v škatli pametno zapolniti z zmečkanim papirjem ali polnili, ki so zasnovana po meri v ta namen. Embalaža mora biti tudi čim lažja ter mora omogočati enostavno pakiranje. Pravilna izbira embalaže vam bo gotovo prihranila kar nekaj časa, saj bo pakiranje potekalo hitreje. Za boljšo zaščito izdelkov pa lahko uporabite tudi mehurčkasto folijo.

Odlične rešitve za lažje pakiranje

lepilni trakoviPotiskan lepilni trak je pri uporabnikih zelo priljubljen. Uporablja ga ogromno podjetij in posameznikov, ki se ukvarjajo s pošiljanjem svojih izdelkov po pošti, ravno tako pa je v uporabi tudi v številne druge namene. Tisk je namreč možen na različne vrste trakov, ravno tako pa je možno izbirati motiv oziroma napisa na traku, kar omogoča, da je takšna pakirna rešitev popolnoma prilagojena po vaši meri.