Pametna industrijska avtomatizacija 

Industrijska avtomatizacija ponuja različne pametne rešitve. Z njo je mogoče krmiliti in nadzorovati raznolike procese ter jih optimizirati tako, da potekajo kar se da gladko in učinkovito. S pravilnim načrtovanjem in izvedbo krmiljenja se je mogoče izogniti številnim zapletom, izgubi časa ter stroškom, ki ob tem nastajajo, zato je s takšnimi rešitvami mogoče izboljšati tudi konkurenčnost na tržišču. 

Fleksibilne pametne rešitve za vse panoge 

Industrijska avtomatizacija se lahko uporablja v prav vseh panogah. Pametne rešitve, ki jih ponuja, so namreč izredno fleksibilne, tako da jih je mogoče zelo dobro prilagoditi značilnostim, zahtevam in tudi specifikam določene panoge, ne glede na to, za kakšno panogo gre. Čisto v vsaki panogi je s pomočjo omenjenih rešitev možno doseči optimizacijo različnih proizvodnih in drugih procesov ter s tem poskrbeti tudi za njihovo večjo učinkovitost in zanesljivost. Če so namreč vsi procesi avtomatizirani, se močno zmanjša možnost napak, zaradi česar je proizvodna linija veliko bolj zanesljiva, končni izdelki pa z gotovostjo ustrezajo vsem predvidenim standardom kakovosti. 

Sistemska integracija v vašo proizvodnjo 

avtomatizacija v industrijiVas zanima industrijska avtomatizacija? Bi želeli določene pametne rešitve integrirati v vašo proizvodnjo ali pa poskrbeti za krmiljenje nekaterih procesov v njej ter tako omogočiti, da bi ti procesi potekali praktično samodejno? Razmišljate o tem, kako bi lahko vašo proizvodnjo naredili še bolj zanesljivo in stroškovno ter časovno učinkovito? Ali pa o tem, kako zvišati njeno konkurenčnost? 

Pri vsem naštetem vam lahko pomaga podjetje Dankon. Na podlagi svojega znanja, poznavanja področja in izkušenj, ki so si jih nabrali v svojih letih delovanja, so vsekakor pravi naslov za vsa vaša vprašanja s tega področja. Vedno jih lahko kontaktirate in z veseljem si bodo vzeli čas za vas in vaša vprašanja ter morebitne dileme, s katerimi se srečujete. Hkrati pa lahko poskrbijo tudi za dobavo vse potrebne opreme ter za njeno sistemsko integracijo v vašo proizvodnjo. Odlično strokovno podporo vam tako nudijo tako pred izbiro in nakupom opreme kot po tem. Pomagajo vam: 

  • pri iskanju odgovorov na vsa vaša vprašanja, 
  • pri odločitvi, ali bi bila industrijska avtomatizacija primerna za vašo proizvodnjo, katere procese avtomatizirati in na kakšen način, 
  • pri načrtovanju in zasnovi celotnega sistema, 
  • pri izbiri ustrezne opreme in krmilnikov, 
  • pri njegovi sistemski integraciji takšnega sistema v vašo proizvodnjo, 
  • pri inštalaciji vse opreme in njenem zagonu, 
  • pri morebitnem servisiranju in vzdrževanju opreme.