Nova ali rabljena masažna miza?

rabljene masažne mizeAli se rabljena masažna miza sploh splača kupiti ali pa je bolje kupiti novo? Kakšne so sploh razlike v ceni med že uporabljenimi in novimi mizami, ki se uporabljajo za masaže, fizioterapijo, za razne estetske in kozmetične storitve in podobno? Na kaj je treba paziti pri nakupu in kateremu ponudniku zaupati, da ne boste kupili mačka v žaklju, ampak kakovosten izdelek, ki ga boste lahko nemoteno uporabljali za namen uporabe, za katerega ste ga kupili.

Ugodna cena, ki vam omogoča prihranek

Rabljena masažna miza je gotovo precej cenejša od nove. Lahko je celo še enkrat ali celo še več kot enkrat cenejša od nove. In to je že prva stvar, ki je gotovo pomembna pri nakupu, saj vam omogoča, da prihranite kar nekaj denarja. Tako boste lahko nakup opravili ceneje in izdelek kupili po veliko bolj ugodni ceni. Če torej želite prihraniti, je to rešitev za vas.

Pomembna je čim boljša ohranjenost

V katerem primeru se rabljena masažna miza splača kupiti in kdaj se je bolje odločiti za novo? Zagotovo je najprej smiselno primerjati ceni obeh – če se te ne razlikujeta veliko, potem je smiselno kupiti novo. V primeru, da je razlika v ceni velika, pa velja razmisliti, ali bi bila za vas prava rešitev morda tudi rabljena masažna miza. Če je ta dobro ohranjena, gre gotovo za pameten nakup, saj boste tako za manj denarja dobili izdelek, ki ga iščete in ki vam bo ravno tako dobro služil pri uporabi, kot bi to veljalo v primeru, če bi kupili novega.

Masažne mize PhysioMedical

https://physiomedical.si/kategorija-izdelka/masazne-mize/

Čim boljša ohranjenost je torej bistvenega pomena, zato se pred nakupom vedno pozanimajte, kje in na kakšen način je bila rabljena masažna miza uporabljena, koliko je stara oziroma koliko časa je bila že v uporabi, pa tudi to, za kakšen model sploh gre. Če vam namreč sam model ne ustreza, potem se tega ne splača kupovati, četudi je njegova cena še tako zelo nizka.

Rabljena masažna miza je bila sicer lahko uporabljana v salonu, kjer se je na njej vsak dan izvajala masaža, morda so jo uporabljali v fizioterapevtski ambulanti ali pa v kozmetičnem salonu. V vseh naštetih primerih je bila njena uporaba verjetno precej intenzivna in vsakodnevna, zato je njena ohranjenost vprašljiva. Po drugi strani pa je situacija popolnoma drugačna v primeru, če je bila namenjena zgolj domači uporabi oziroma jo je kdo uporabljal zgolj ljubiteljsko in zato le občasno. Morda praktično ni bila uporabljena, zato je še zelo dobro ohranjena in vam bo tako služila enako dobro kot nova.

A dobiti ravno takšen izdelek ni vedno najlažje, saj morate redno spremljati oglase posameznikov na različnih oglasnih mestih, družbenih omrežjih in morda še kje. Veliko lažje se kakovostna in dobro ohranjena rabljena miza dobi na strani ponudnikov, ki izvajajo tudi razne seminarje in izobraževanja za maserje, fizioterapevte in podoben kader. Enega takšnih ponudnikov predstavlja tudi PhysioMedical.si, zato se vam splača pobrskati po njihovi spletni strani, saj imajo poleg novih miz za nakup in najem na voljo tudi rabljene. In to po zelo ugodni in dostopni ceni, ki je več kot še enkrat nižja od cene novih miz.