Klobučni papir s tiskom

klobučni papirKako zaščiti izdelke na čim bolj enostaven način? Kaj uporabiti v ta namen, da bo uporaba enostavna in tudi cenovno čim bolj ugodna, saj je cilj vsakega podjetja, da bi bili stroški za embaliranje oziroma pakiranje čim nižji? Eno od možnosti, ki se jo lahko uporabi za ovijanje izdelkov in njihovo zaščito pred prahom, umazanijo, poškodbami in vsem ostalim, je tudi klobučni papir s tiskom, ki vsekakor predstavlja zanimivo in cenovno ugodno možnost. Na tak način lahko poskrbite za to, da bo embalaža videti lepše, oziroma si z njo – če nanjo natisnete ime svojega podjetja ali logotip – naredite nekaj reklame brez prevelikih stroškov.

Široke možnosti uporabe v različnih dejavnostih

Klobučni papir je vsekakor zelo široko uporaben. Uporablja se v cvetličarnah, za zavijanje ali pokrivanje pekovskih izdelkov, za risanje krojev, ovijanje izdelkov iz keramike ali stekla … Možnosti uporabe je res veliko. Gre namreč za tanek papir, ki predstavlja cenovno ugodno možnost za zaščito izdelkov, hkrati pa je ovijanje vanj zelo enostavno in hitro.

Dobavljiv je v veliki bali, od katere se pri uporabi odreže ali kar odtrga kos papirja, kakršnega potrebujete. Pri tem so na voljo različne dimenzije, pri izbiri oziroma nakupu pa je treba biti pozoren tudi na gramaturo (za koliko gramski papir gre). Od dimenzij in gramature je največkrat odvisna tudi cena, zato velja pred nakupom premisliti, kakšen papir sploh potrebujete oziroma kakšen bo ustrezal vašim potrebam.

Različni motivi in možnosti

Na klobučni papir lahko natisnete praktično karkoli si zamislite. Običajno se podjetja odločajo za svoj logotip, velikokrat pa tudi za reklamni slogan ali kakšno lepo misel. To je še posebej primerno, če se bo izdelek, ovit v tak papir, uporabil kot darilo, kar velja recimo za rezano cvetje ali lončnice. Prav tako se lahko papir potiska z različnimi drugimi motivi, ilustracijami ali risbami oziroma motivom, ki vam je všeč in ki bo najbolj predstavljal vaše podjetje ali pa morda poskrbel za neko dodatno vrednost za vaše stranke.