Električni kopalniški radiatorji in talno gretje

električni kupaonski radijatori

https://silenos-grijanje.com/oznaka-proizvoda/kupaonski-radijatori/

Imate v kopalnici talno gretje, a vam gre na živce, ker zaradi tega nikjer ne morete posušiti nekoliko vlažnih brisač? V kopalnici namreč še kako prav pride grelnik v obliki lestve, na prečke katere lahko obesite brisače in jih posušite. Pri objektih, kjer je nameščeno talno gretje, radiatorjev v prostorih navadno ni nameščenih. V drugih prostorih to ni moteče, saj bi ti le kradli dragoceni prostor, v kopalnici pa marsikdo pogreša dodatno možnost za sušenje brisač. Če ste med njimi tudi vi, so električni kopalniški radiatorji, ki se lahko uporabljajo tudi kot sušilniki, idealna možnost za vas.

Dodatno ogrevanje za vašo kopalnico

Talno gretje predstavlja super rešitev, a v kopalnici je vseeno dobro imeti še grelnik v obliki lestve, ki se ga lahko uporablja kot sušilnik. Električni kopalniški radiatorji, ki so oblikovani na tak način, tako predstavljajo idealno rešitev za kopalnice, v katerih je nameščeno talno gretje. Poskrbijo namreč tako za možnost sušenja brisač in perila kot za dodatno ogrevanje prostora, kamor so nameščeni. Dodatno ogrevanje velikokrat pride še kako prav, zato se ga vsekakor splača montirati, saj:

  • ne zavzame veliko prostora,
  • predstavlja skorajda neopazen, a praktičen element,
  • lahko z njim ogrejete prostor, če je to potrebno,
  • lahko na njem sušite perilo,
  • boste za tak grelnik plačali le nekaj sto evrov,
  • deluje učinkovito in kakovostno,
  • ima zelo dolgo življenjsko dobo.

Vedno na voljo prostor za sušenje brisač

električne grijalice

https://silenos-grijanje.com/

Električni kopalniški radiatorji, ki so zasnovani kot sušilniki za brisače, predstavljajo odlično pridobitev za vsako kopalnico. Na njih je vedno na voljo prostor za sušenje brisač, te pa so zelo hitro suhe, saj se sušijo s pomočjo elektrike. Ob enem se med sušenjem brisač prostor še ogreje, kar je še dodatna prednost, zaradi katere se za tak grelnik vsekakor splača odločiti, ne glede na to, da imate v prostoru že nameščeno talno gretje. To bo sicer učinkovito poskrbelo za ogrevanje prostora, a ga boste navadno izven kurilne sezone imeli izključenega, medtem ko lahko električni grelnik hitro prižgete kadarkoli se pojavi potreba za to, saj predstavlja popolnoma samostojno grelno telo.