Dodatni električni kopalniški radiator 

Iščete dodatni električni kopalniški radiator? Najbolje se je odločiti za električnega. Tak grelnik se namreč le priklopi v vtičnico in že začne delovati. Gre torej za enostavno napravo, ki omogoča enostaven priklop, pa tudi enostavno upravljanje. Poleg tega pa dobro segreje prostor. Za to poskrbi v kratkem času, kar je pomemben razlog za nakup. Za svoje delovanje pa ne potrebuje drugega kot električno energijo. Torej ni treba skrbeti za nakup ustreznega energenta ali zato, da ga imate na zalogi dovolj, ampak za priklop potrebujete zgolj električne inštalacije oziroma električno vtičnico, kamor grelnik priklopite s pomočjo kabla. 

Kako se ogrevati? 

električni kopalniški radiatorZa ogrevanje imamo veliko možnosti. Drva, plin, olje, elektrika, peleti in še mnogo drugih. Na kaj se najbolj splača ogrevati, je težko reči, saj se cene teh energentov lahko hitro spremenijo, zadnje čase pa težava postaja tudi njihova dobava. Zaradi tega je vedno dobro imeti na voljo več možnosti ogrevanja. Tudi električni kopalniški radiator, ki deluje na elektriko, se splača kupiti ravno iz tega razloga. Tako boste namreč imeli še en vir ogrevanja več. V kopalnici je to še najbolj pomembno, saj nas pri njeni uporabi resnično ne sme zebsti. Zato velja razmisliti o nakupu takšnega grelnika ter tako poskrbeti za: 

  • dodaten vir ogrevanja v prostoru, 
  • preprečevanje tega, da bi bili pri ogrevanju odvisni le od enega vira ali zgolj enega energenta, 
  • možnost uporabe elektrike za ogrevanje, 
  • boljši nadzor nad stroški ogrevanja, saj lahko uporabite tisti vir gretja, ki je v tistem trenutku cenejši, 
  • večje udobje pri uporabi kopalnice. 

Vedno topla kopalnica 

Električni kopalniški radiator GlamoxElektrični kopalniški radiator poskrbi za vedno toplo kopalnico. Četudi izklopite centralno ogrevanje ali se to pokvari, imate še vedno možnost alternative. Tako boste vedno lahko za ogrevanje uporabili tudi elektriko. Najboljše pri tem pa je, da boste s takšnim grelnikom lahko tudi sami uravnavali porabo. Takšen grelnik namreč ni vezan na noben sistem ali kaj podobnega, ampak deluje le, ko ga priklopite, sicer pa ne troši prav nobene energije.

Sodobni grelniki imajo tudi zelo natančne termostate, s katerimi je mogoče še bolje uravnavati temperaturo, poleg tega pa imajo tudi možnost terminskega nastavljanja delovanja. To pomeni, da lahko ogrevanje nastavite tako, da se po določeni uri zvečer recimo samodejno ugasne in nato proti jutru zopet prižge. Tako je poskrbljeno za manjšo porabo, pa tudi za večje udobje pri ogrevanju in uporabi kopalnice. Ta bo tako vedno topla.