Betonske kanalete odlične kvalitete

Izberite najboljše betonske kanalete na tržišču, izberite enega od modelov, ki ga izdeluje priznani nemški proizvajalec Hauraton. Testi njihovih izdelkov dokazujejo izjemno kakovost ter trajnost, zaradi česar se odlično obnesejo v prav vseh pogojih. Z njihovo pomočjo lahko tako poskrbite za učinkovito odvodnjavanje prav vsake površine, ne glede na to, kako zelo obremenjena je.

betonske kanalete - faserfix super

Betonske kanalete – Faserfix super

Izvrstna kakovost in trajnost

Hauratonovi izdelki se ponašajo z izjemno kakovostjo in trajnostjo, za kar je poskrbljeno s premišljenim načrtovanjem in zasnovo njihovih izdelkov. Tako celotni zasnovi kot vsaki podrobnosti posvetijo veliko časa ter na koncu izdelek tudi izdatno testirajo, tako da ugotovijo, kako se obnese v praksi.

Pri tem ga pri testiranju načrtno izpostavijo tudi različnim obremenitvam, ki so jih vsakodnevno izpostavljeni tudi sistemi za odvodnjavanje oziroma poskrbijo celo za to, da so izdelki testirani še pri večjih obremenitvah, ki jih morajo uspešno prenesti. Prav zaradi vsega naštetega so njihovi izdelki tudi po mnogih letih, celo desetletjih uporabe še vedno enako funkcionalni kot prvi dan, torej gre za dokazno trajnost, na katero se lahko vedno zanesete. Njihova življenjska doba je namreč zelo dolga.

Inovativni materiali

Pri izdelavi pa so zelo pomembni tudi materiali, iz katerih so izdelani izdelki. Hauraton tudi temu posveča zelo veliko pozornosti, predvsem pa se ukvarjajo z iskanjem čim bolj inovativnih, funkcionalnih in odpornih materialov, ki bi jih lahko uporabili za izdelavo svojih produktov za odvodnjavanje.

To jim izvrstno uspeva, saj jim je že velikokrat uspelo z inovativno rabo materialov izboljšati tudi sam izdelek, ga narediti še bolj funkcionalnega ali praktičnega za uporabo, pa tudi samo vgradnjo in transport. To velja tudi za njihove betonske kanalete, ki so zaradi izbire posebnega betona (armiran je z vlakni, ki povečajo njegovo trdnost) veliko bolj trdne in trajne, predvsem pa veliko bolje prenašajo tudi različne obremenitve. Kljub temu pa zaradi vsega naštetega niso nič manj učinkovite – še več: zelo učinkovite so in hkrati tudi nekoliko lažje, kar omogoča bolj enostaven transport in vgradnjo. Gre torej za izvrsten izdelek za odvodnjavanje.