Alfa Laval – vrhunske in zanesljive rešitve

Svetovno priznani proizvajalec Alfa Laval svojim strankam nudi številne specializirane rešitve za farmacevtsko, prehrambno, kemijsko in druge vrste industrij. Njihove rešitve niso oblikovane le po meri uporabnikov ter tako, da poskrbijo za čim večjo zmogljivost in varnost pri ogrevanju, hlajenju, pa tudi pri separaciji in transportu snovi ter različnih drugih procesih, temveč so njihove rešite tudi nadvse zanesljive. Vse to po zaslugi vrhunskih proizvodov, ki jih izdelujejo in pred uvedbo na trg tudi natančno testirajo, da delujejo čim bolj učinkovito ter da je z njimi možno nadgraditi proizvodnjo oziroma jo še optimizirati in izboljšati.

Fluidna tehnika Alfa Laval

alfa lavalUčinkovito upravljanje procesnih tekočin je veliko lažje s pomočjo izdelkov ter sistemov Alfa Laval, ki so zasnovani prav v ta namen in že dolgo veljajo za ene najboljših na tem področju. Za namen upravljanja procesnih tekočin ima ta svetovno priznani proizvajalec na voljo kar nekaj proizvodov, ki to omogočajo na izredno zanesljiv način ter z doseganjem kar se da najboljših možnih rezultatov.

S tem lahko poskrbite za nemoten in učinkovit potek proizvodnje, pa tudi za zmanjševanje proizvodnih in drugih stroškov – učinkovito upravljanje procesnih tekočin, kot so na primer različna hladilna sredstva, rezalna, kompresorska in hidravlična olja in podobno, namreč poskrbi za optimizacijo in zmanjšanje stroškov proizvodnje. Tako lahko izbirate med:

  • različnimi toplotnimi izmenjevalniki,
  • separacijskimi sistemi,
  • čistilnimi moduli,
  • zračnimi hladilci.

Čiščenje procesnih tekočin v procesu predelave kovin

Alfa Laval ponuja sisteme in izdelke, ki se uporabljajo za čiščenje procesnih tekočin v različnih procesih v industriji predelave kovin. Uporabljajo se lahko tako za čiščenje vode kot tudi drugih tekočin na oljni ali vodni osnovi, ki se uporabljajo v industriji predelave kovin. Pri tem vam nudijo:

  • Alfa Laval - VRD Dankonrazlične čistilne module AfaPure s separatorjem in vso pripadajočo opremo, ki poskrbijo za učinkovito čiščenje olj, maščob in različnih delcev iz vode ter drugih tekočin,
  • mobilni separacijski sistem Alfie 500 s separatorjem, napajalno črpalko in nadzornim sistemom, ki poskrbi za odstranjevanje oziroma čiščenje olj, maščob in različnih delcev iz procesnih hladilnih tekočin, z njim pa je možno zmanjšati njihovo uporabo ter s tem tudi stroške.

Strokovno svetovanje pri izbiri

Če potrebujete strokovno svetovanje pri izbiri, pa se je najbolje obrniti na podjetje VRD Dankon. Na tem področju imajo namreč dolgoletne izkušnje, zato vam bodo znali ustrezno predstaviti rešitve Alfa Laval, ki so vam na razpolago, ter vam tudi strokovno svetovati, katera med njimi bi bila najbolj primerna za vaše zahteve.